Welkom zoete koekebakkers

Hier vind u het laatste nieuws over wat er met, in en om de "bakery" gebeurd.

VANWEGE HET CORONA VIRUS IS DE BAKERY ZEKER T/M 12 APRIL GESLOTEN!!!

14-01-2020
*Vandaag is er weer heel wat aan de website gedaan. Langzaam maar zeker krijgt alles een plekje en invulling,
*Intussen is de operatie achter de rug en maak ik het redelijk goed. Ik mis het bakken en versieren, maar ik merk ook dat mijn lichaam het nog niet aan kan, dus nog even geduld hebben maar. Vanaf volgende wek ga ik de kleine dingetjes oppekken en breid vandaar uit :)

30-12-2-19

*Hallo zoete koekebakkers, de nieuwe site staat eindelijk online whoehoeeeee, maar er zullen zeker nog wat verbeterpuntjes worden aangepast. In de loop van januari zal dit dan ook allemaal gebeuren. Er komt ook een agenda op de site, waar alle belangrijke data in komt te staan, waar wij o.a op fairs/markten en evenementen staan.

!!!! In februari gaan we ook starten met de cursus koekjes maken en versieren. Maar ook zijn we vanaf februari inzetbaar voor kinderfeestjes!!!

De bakery zal in januari bijna tot niet actief zijn, Dit komt door een aankomende operatie die ik zal moeten ondergaan en daarna absoluut niets mag. In februari zullen de bestellingen weer zoals anders opgevat worden. Mijn excuses, maar soms is je gezondheid ook belangrijk niet waar ;)