Versierde koekjes     Taart     cupcakes en muffins

Klein gebak     High tea     Middeleeuwsgebak

Dit is een greep uit het aanbod wat wij u bieden en op alle gebieden is een hele hoop mogelijk!

* Wel eens wat anders en uniek willen trakteren? Dat kan! Denk eens aan een leuk versiert koekje! En het leuke van zo'n koekje is, dat u de bedenker bent en u bepaald hoe het er uit moet zien. Voor alle gelegenheden is er wel iets leuks te verzinnnen. Een bumba voor uw peuter op de peuterspeelzaal, of een stoere tractor voor uw kleuter. Een ondeugend koekje voor een vrijgezellen feest, maar ook chique koekjes als bedankje na een bruiloft. Alles is mogelijk en laten we eerlijk zijn, er is toch helemaal geen excuus nodig voor lekkere koekjes. Ook kunt u bijvoorbeeld voor lekkere boter en/of zandkoejes enz bij ons terecht! Vraag het ons, er is een hele hoop  mogelijk.

*Ook voor uw kindertaart of eigen feesttaart kunt u bij ons terecht. Groot of klein, het kan. Maar wist u dat we ook "gewone" taarten maken? Een appeltaart, slagroomtaart, vruchtentaart of schuimtaart, het kan allemaal! Waarom zou u uren en uren in de keuken staan als het ook voor u gedaan kan worden. 

*Cupcakes en Muffins in allerlei smaken, met of zonder vulling

*Met klein gebak kunt u denken aan Petit fours, snitts, mini "vruchten" taartjes, jam bolletjes, room bolletjes, bolussen, soesen, soesjes, allelei soorten gebakjes en nog veel en veel meer.

*Zin in een high tea, maar u wil er de deur niet voor uit en het zeker niet allemaal zelf maken? Laat ons het voor u verzorgen. Voor meer informatie, verwijs ik u naar het kopje "High tea"

*Met middeleeuws gebak staan wij op evenementen en fairs in style. Wij komen dan met traditioneel gebak naar eeuwen oude recepten. U heeft u een evenement of fair en wilt u ons erbij hebben, neem dan alstublieft even contact met ons op