Low carb Dieet

Koolhydraat arm, Low Carb, Keto, het is maar net hoe je het noemen wilt, het komt allemaal op hetzelfde neer, maar dit dieet is een geweldig en ook nog eens eens een lekker dieet, mits goed aangepakt en klaargemaakt natuurlijk

Heb je diabetes type II, wil je gewoon heel graag afvallen, zoek je een lekker met “all you can eat, zonder op je vetten te letten” dieet, of eet je gewoon graag suikervrij voor je gezondheid? Dit zijn allemaal goede redenen om een low carb dieet te gaan volgen. :D En het leuke van dit dieet is, dat je ook veel en lekker kan eten en als je er goed op let, ook nog eens heerlijk kan snoepen. Uiteraard ook in dit dieet geldt natuurlijk de regel, snoepen doe je met mate. Dus je mag wel een stukje low carb taart, maar geen hele taart uiteraard. :P Low carb is namelijk niet altijd geheel koolhydraat vrij, maar wel extreem laag in koolhydraten. Dus snoepen met mate en het is helemaal geen probleem!

En laten wij nou eens ervaringsexperts met snoepen zijn in dit dieet! :D
Dat betekend dat we jullie alleen maar lekkere dingen zullen voorschotelen van hartige, maar zeker ook zoete baksels. We kunnen jullie een variatie aan Ontbijt, lunch, diner, toetjes en gebak bieden. Denk eens aan een heerlijke chocoladetaart  met maar 3-5 koolhydraten per taartstuk. Daar word je toch blij van!!